Nézz Elkxrtuk (2021) teljes film online | Ingyen videa HD

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Nézd meg Elkxrtuk teljes film online ingyen - Elkxrtuk (2021) videa letöltés. Nézd ezeket az online filmek ingyen és regisztráció nélkül.


Elkxrtuk teljes film online

 

Miután elbuktunk (2021): Ahol ingyen lehet filmet nézni?

Elkxrtuk online magyar filmek ingyen. Elkxrtuk online videa 2021 Full HD. Streaming szolgáltatások, kattintson ide:

Nézz Elkxrtuk online - teljes film ingyen magyarul és letöltés

 

Nézd a online Elkxrtuk filmeket, HD minőségben! Néz Elkxrtuk online teljes film magyar felirattal ingyen. Elkxrtuk videa hd.

Online film nézni és ingyen is tudod letöltés. kiváló minőségben. kínálatában online filmek HD-1080p vagy UHD-4K ingyen.

Nézd meg Elkxrtuk online film magyar felirattal és letöltés HD ingyen videa.

 

Minden, amit tudni akar az Elkxrtuk filmekről

After we fell – Miután elbuktunk, amerikai romantikus dráma, 2021, 100 perc.

 

Elkxrtuk film - Rövid tartalom:

2006-ban Budapesten valami összetört. Az akkor tizenhat éves Magyar Köztársaság vezetőjének kiszivárgott “őszödi beszéde” alapjaiban rengette meg az emberek demokráciába és a kommunizmus utáni rendszerváltozásba vetett hitét.

Magyarország első, valós eseményeken alapuló politikai krimije ebbe az időszakba, 2006 indulatokkal teli őszére kalauzolja el nézőit egy fiatal, feltörekvő elemzőlány történetén keresztül.

Amikor Réka (Bánovits Vivianne) rájön, hogy a főnöke (Bokor Barna) részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy ezzel jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll az MTV-nél újságíró-gyakornokként dolgozó szerelmével (Mózes András), és nyomozni kezd, de mivel lebukik a főnöke előtt, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromának részleteit és a budapesti rendőrattakok ellentmondásait kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe...

 

Elkxrtuk film - Szereplők:

Bánovits Vivianne - Réka
Mózes András - Nándi
Bokor Barna - Hann Endre
Gubás Gabi - Dobrev Klára
Bede-Fazekas Szabolcs - Szilvásy György
Trill Zsolt    Réka édesapja, nyugalmazott rendőr
Zayzon Zsolt - Szilárd
Szőke Richárd - Réka testvére
Jánosi Ferenc - Gál J. Zoltán
Kékesi Gábor - n. a.
Nagy Viktor - J. Róbert
Kőszegi Ákos - Taxisofőr
Pápai Erika - Apró Piroska
Seszták Szabolcs - rendőr szakasz vezető
Tóth Sándor - n. a.
Marosán Csaba - Karácsony Gergely
Őze Áron - Juhász Ferenc

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: Elkxrtuk

Nézd meg Miután Elbuktunk teljes film és letöltés ingyen Full HD. Az Elk*rtuk (munkacímén A hazugság ára) 2021-ben bemutatott magyar politikai krimi-filmdráma, a brit Keith English rendezésében. A film producere Kálomista Gábor, forgatókönyvét Bendi Balázs írta. A film témája Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök nagy vihart kavart őszödi beszédének kiszivárgása és annak hatásai. A főbb szerepeket Bánovits Vivianne, Mózes András, Gubás Gabi és Őze Áron játszák. Gubás Gabi alakítja a filmben Gyurcsány Ferenc feleségét, Dobrev Klárát.

A filmet 2021. október 21-én mutatták be a Corvin moziban és a Cinema City mozikban. A forgatás költsége 800 millió forint volt, végül elérte az 1,14 milliárd forintot. A Nemzeti Filmintézet nem járult hozzá a büdzséhez, a költségeket a filmet gyártó Megafilm vállalat állta. A társproducer Helmeczy Dorottya úgy nyilatkozott, hogy a filmkészítés finanszírozására még hitelt is felvettek, de ilyen költségvetésű film esetében ezt az állítást mások kétkedve fogadták, azonkívül már maga a hitelfelvétel nagy rizikó a filmezésben. Egy névtelenséget kérő ismert producer az Indexnek elmondta, hogy még piaci cégek sem igen támogatnának jelentősebb összeggel egy ekkora költségvetésű produkciót, hisz a film hitelezése nem kifizetődő, nemcsak Magyarországon, de egész Európában sem, főleg napjainkban, amikor a filmmegosztó multinacionális cégek miatt a mozi hanyatlásnak indult.

Az őszödi beszédnek és hatásainak nem ez az első megfilmesítési kísérlete. 2013-ban került bemutatásra Dézsy Zoltán Elment az öszöd című filmszatírája, ami megbukott és nem talált elismerésre sem a nézők, sem a kritikusok között.

Az Elk*rtuk, még mielőtt megjelent volna a mozikban, igen heves vitákat és indulatokat kavart. Többen, így az ellenzék is a kormányzó Fidesz-KDNP-propaganda kurzusfilmjének tartja. Szintén erős indulatokat gerjesztett, amikor a fő budapesti mozihálózatok, mint a Cinema City vagy a Budapest Film előzetesen úgy döntöttek, hogy nem mutatják be a filmet. Kálomista Gábor felháborodottan reagált a döntésükre, s nyíltan azzal vádolta a cégeket, hogy a gyurcsányista propaganda és az ellenzéki cenzúra nyomására döntöttek így. Liszkai Tamás, a Budapest Film Zrt. igazgatója a vádakat visszautasította, emellett hozzátette, hogy szerinte eddigi munkája során az első és eddig egyetlen politikai nyomásgyakorlási kísérlet épp Kálomista Gábortól jött.

A producer később azonban egyezségre jutott az érintett mozikkal, és a film a tervezett időpontban bemutatásra került. Kálomista Gábor eközben a sajtóban továbbra is kitartott azon álláspontja mellett, hogy ideológiai alapon tönkre akarják tenni a filmet, nehogy eljusson a nézőközönséghez.

Bár a film bemutatója előtt elterjedt, hogy Gyurcsány Ferenc szerepét is eljátssza egy hivatásos színész, ám a volt miniszterelnök önmagát adva, archív felvételeken jelenik meg a politikai krimi szereplőjeként.

 

Hogyan nézni a teljes filme Elkxrtuk ingyen?

Ha online szeretnél filmet nézni Elkxrtuk, akkor az movies.unext.stream oldalt tudom ajánlani. Ingyenes reklámmentes filmes oldalt, de egy-két felugró ablakkal fogsz csak találkozni, ami kibírható. Elkxrtuk kiválasztod a filmet amit meg szeretnél nézni, kattints rá a borítóképre. Ezután az oldal átírányít egy másik helyre, ahol a beküldött linkek-re kattintva jelennek meg azok az oldalak, ahol online nézheted a filmeket. Az tetszik az oldalban, hogy a megjelennek a borítóképek, én sokszor ez alapján döntöm el, hogy melyik filmet nézzem meg.

 

Nézzen meg más filmeket:

Ver Venom 2 online

Ver Eternals online

 

Nézz filmeket ahol és amikor te akarod!

Ez az oldal a legjobb hely nézni Elkxrtuk interneten. Folyamatosan frissítjük listája teljes hosszúságú filmeket. Teljes filmek magyarul! Nézd a legjobb filmeket online, HD minőségben! Külföldről is, ingyen regisztráció nélkül!

Nézd a online videa Miután elbuktunk es letöltés ingyen, HD minőségben.

Elkxrtuk (2021) online teljes film magyarul. Könnyen methode nézni online Elkxrtuk film magyarul ingyen.

Nézd a movies.unext.stream kínálatában elérhető teljes filmek magyarul online és ingyen regisztráció nélkül, vagy videa letöltés online közvetlenül okostévéden, számítógépeden, mobiltelefonodon, tableteden vagy más eszközö.

 

Keyword Search:
Miután elbuktunk videa
Miután elbuktunk online
Miután elbuktunk letöltés
Miután elbuktunk indavideo
Miután elbuktunk online videa
Miután elbuktunk videa magyarul
Miután elbuktunk ingyen letöltés
Miután elbuktunk online filmnézés
Miután elbuktunk előzetes magyarul
Miután elbuktunk online teljes film
Miután elbuktunk teljes film indavideo
Miután elbuktunk teljes film magyarul videa
Miután elbuktunk teljes film magyarul online
Miután elbuktunk teljes film magyarul ingyen
Miután elbuktunk teljes film magyarul letöltés
Miután elbuktunk online film magyar felirattal
Miután elbuktunk teljes film magyarul online videa

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments